Bericht versturen
Thuis Nieuws

Verschijningskwaliteitsnormen van de afgietsels van de precisieinvestering

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
CHINA Ningbo Suijin Machinery Technology Co.,Ltd certificaten
CHINA Ningbo Suijin Machinery Technology Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Snel en betrouwbaar afgietsel en het machinaal bewerken van partner

—— Marcos Dominoni

Goed geïmponeerd met professioneel beheer en de goede kwaliteitsdienst

—— Amerikaanse klanten

Wij houden van hun electropolishing, kijkt het groot. Ook is de kwaliteit van materiaal zeer goed. Ik zal met u eerlijk zijn.

—— Farman

Bedrijf Nieuws
Verschijningskwaliteitsnormen van de afgietsels van de precisieinvestering
Laatste bedrijfsnieuws over Verschijningskwaliteitsnormen van de afgietsels van de precisieinvestering

Met de ontwikkeling van de de gieterijindustrie van mijn land en de verbetering van gieterijtechnologie, hebben de klanten hogere en hogere eisen ten aanzien van gieterijfabrieken. Wij hebben altijd de klanten eerste bedrijfsfilosofie, aangehangen en ernaar gestreefd om klanten aan behoeften te voldoen. Vele klanten die niet zeer vertrouwd met afgietsels zijn begrijpen niet de verschijningstekorten van de producten, en nemen het voor verleend dat de gietende producten zonder gebreken zouden moeten zijn. Vandaag, zal ik hoofdzakelijk over de het oordeelnorm van de verschijningskwaliteit van de gietende spatie van het proces van de kiezelzuursol spreken.


1. De koude de barrière-reden voor de vorming van koude barrière is over het algemeen de lage temperatuur van gesmolten ijzer en langzame het gieten snelheid. Dientengevolge, waar de structuur van het afgietsel vrij klein is, zal het gesmolten staal condenseren alvorens vormshell volledig wordt gevuld, resulterend in het gieten tekorten van de kleine structuur. De koude barrière zal de sterkte van het afgietsel verminderen, zal de mechanische eigenschappen van het afgietsel, beïnvloeden en zal zelfs het afgietsel in strenge gevallen breken. Daarom staan onze afgietsels van de kiezelzuursol absoluut niet de koude barrière toe om op de oppervlakte van het afgietsel te bestaan.


2. De barst-reden voor de vorming van barsten is dat tijdens verharding en inkrimping van het afgietsel, de inkrimping wegens het inconsistente het koelen tarief van elk deel wordt geblokkeerd. Wanneer de weerstand de sterktegrens van het materiaal overschrijdt, de gietende barsten. Het gevaar van barsten is gelijkaardig aan dat van koude isolatie, en het zal ook de sterkte en de mechanische eigenschappen van het afgietsel verminderen. Daarom worden de barsten op de oppervlakte van het product niet toegestaan om worden goedgekeurd.


3. Het ontoereikende gieten-ontoereikende gieten van afgietsels is over het algemeen toe te schrijven aan de complexe structuur van de afgietsels en de kleine passages in vormshell, die tot ontoereikende stroom van gesmolten staal in sommige plaatsen leidt. Het ontoereikende gieten beïnvloedt ernstig de verschijning van afgietsels, zodat is het ook een tekort dat absoluut niet om wordt toegestaan worden goedgekeurd


4. De perforatie-perforaties omvatten poriën, zandgaten en inkrimpingsgaten. Zonder de prestaties van het afgietsel te beïnvloeden, mogen wij 1 perforatie met een diameter van 0.5mm en een diepte van 0.5mm binnen de waaier van Φ50mm goedkeuren. Overschrijden van wordt beschouwd zoals ongeschikt.


5. Succulents-Succulents wordt hoofdzakelijk vertoond als ijzerbonen, flitsen en zwellingen op de oppervlakte van afgietsels. Succulents over het algemeen beïnvloedt niet de sterkte van de afgietsels. De flitsen en de zwellingen worden niet toegestaan op de oppervlakte van onze afgietsels van de kiezelzuursol! Zonder de assemblageprestaties van het afgietsel te beïnvloeden, mogen wij 1 ijzerboon met een diameter van 0.5mm en een hoogte van 0.5mm binnen de waaier van Φ50mm goedkeuren. Overschrijden van wordt beschouwd zoals ongeschikt.


6. De buil-lichte builen zullen voorkomen wanneer het product en het product met elkaar tijdens het geschotene vernietigen van het afgietsel of het achtervervoer in de fabriek in botsing komen. Zonder de assemblageprestaties van het afgietsel te beïnvloeden, mogen wij builen binnen de waaier van Φ50mm met een lengte van 1mm, een breedte van 0.5mm, en een diepte van 0.5mm goedkeuren.

 

Ningbo Suijin specialiseert zich in de productie van diverse types van de afgietsels van de precisieinvestering, en kan veelvoudige reeksen het gieten oplossingen formuleren die klanten aan vereisten volgens de verschillende behoeften van klanten voldoen. Wij hebben een team gewijd aan het gieten tekorten. Wij volgen strikt de normen voor het beheer en de controle van het gieten kwaliteitsproblemen, en doen ons beste het gieten kwaliteitsproblemen oplossen en het gieten kwaliteitsproblemen verhinderen.

Bartijd : 2021-08-15 14:49:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ningbo Suijin Machinery Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Fred Zhang

Tel.: 0086 574 28861663

Fax: 86-574-28861665

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
het verloren afgietsel van de wasprecisie

Auto de Precisieafgietsel van het Delenroestvrije staal, het Vrachtwagens Verloren Afgietsel van het Wasmetaal

Beweren de Gietende Componenten van de Koolstofstaalinvestering, het Afgietsel van het Precisiemetaal GLB voor Koffiemachine

De Investeringsafgietsel van spoorhulpmiddelen, Hoge Precisiestaal/Vloeistaalafgietsel

Gietende Delen van de schuifinvestering, de Investeringsafgietsel van het Hoge Normroestvrije staal

roestvrij staal fijngietstaal

Modern de Investeringsafgietsel van de douane Gietend Diensten, Uitlaat van de Hoge Precisie de Gietende Auto

Van het het Staalafgietsel van de siliciumprecisie de Autodelen

De Precisie van de kiezelzuursol het Gieten voor Macht het Bewerken, Roestvrij staal het Gieten Proces

Van het de Precisie de Gietende Silicium van het hoge Normroestvrije staal Gietende Verbindende Flens

automobiele gietende componenten

Van de de Oppervlakteruwheid van hoge Precisie Automobiel Gietend Componenten Ra 3,2 ~ Ra 6,3

Automobiel het Gieten Componenten Verloren Wasproces voor het Autouitlaatsysteem

Hoog van de de Autotransmissie van Hardheids Automobiel Gietend Componenten van de de Versnellingsbakkoker De Legeringsstaal

De Investering die van de kiezelzuursol 0,3 gieten - 1Kg, de Hoge Precisieafgietsel van de Pijpmontage

Vraag een offerte aan
Privacybeleid | CHINA Investeringen gietdelen Leverancier. Copyright © 2018 - 2024 lostwaxprecisioncasting.com. All Rights Reserved. Developed by ECER